OOSTZAAN - Zwaluwen '30 heeft zich dankzij een 3-4 overwinning op OSV verzekerd van de derde plaats in de 2e Klasse A en zal via de nacompetitie mogen proberen terug te keren in de 1e klasse. Komende zaterdag treft het daarin eersteklasser VV Nunspeet.

De laatste competitiewedstrijd was er eentje die met name na rust alle kanten opging. Diovaris Balentina had de Hoornse formatie in de eerste helft op voorsprong gebracht en nadat Samet Cetin twintig minuten voor tijd voor de 0-2 had gezorgd leek het duel beslist. OSV kwam echter ijzersterk terug en boog de ahterstand binnen een kwartier om. Twee treffers in de slotfase van Leon Schapper betekende alsnog een zege voor de ploeg van trainer Richard Bulterman.

In de nacompetitie begint voor promotie naar de 1e klasse begint Zwaluwen '30 komende zatredgag 3 juni met ene thuiswedstrijd tegen VV Nunspeet (15.00 uur).