NIBBIXWOUD - Na twee overwinningen op rij is SEW in de thuiswedstrijd tegen Spirit '30 tegen de eerste nederlaag opgelopen. De ploeg uit Hoogkarpsel zegevierde met 0-2 in Nibbixwoud.

De thuisploeg van trainer Jan Berkhout kreeg met name in de eerste helft wel mogelijkheden om de score te openen, ondermeer via Mitch Rekveld en Kay de Wilde, maar keeper Mike Hoffer van de gasten speelde een prima partij en hield zijn ploeg, ondermeer door een sublieme redding, op de nul.

De absolute uitblinker aan de kant van Spirit '30 was echter Thijs Numan op wie de SEW-defensie maar geen grip leek te krijgen. Met een onnavolgbare actie stelde hij Rob Reus kort voor rust in staat de score te openen en in de slotfase van het duel besliste Numan het duel eigenhandig met de 0-2.

Door dit resultaat gaat Spirit '30 met zeven punten nu SEW (6 punten) in de stand van de vierde klasse B voorbij. Komende zondag gaat SEW op bezoek bij RKEDO terwijl Spirit '30 dan SC Dynamo ontvangt.