DE GOORN - SEW heeft zich goed hersteld van de nederlaag die het een week geleden leed tegen Spirit '30. Op bezoek bij RKEDO haalde de ploeg van trainer Jan Berkhout flink uit, mede dankzij een hattrick van Mitch Rekveld: 0-5.

Al vrij snel na de aftrap was duidelijk wat de intenties van SEW waren en ook dat de thuisploeg geen grip kon krijgen op Mitch Rekveld. Het duel was nog geen twee minuten oud toen de aanvaller al tweemaal het net had gevonden.

Ook na de rust kwam RKEDO er niet aan te pas en voltooide Rekveld zijn hattrick. Daarnaast deden ook Nasir Ali Hassan en Milan Vlaming nog een duit in het zakje.

Door de zege staat SEW met negen punten uit vier wedstrijden op een gedeelde derde plaats met onder meer SV De Rijp dat komende zondag naar Nibbixwoud komt.