URSEM - SC Dynamo heeft zijn tweede competitiezege behaald in de derby tegen RKEDO. In Ursem was de thuisploeg van trainer Jorgen Heurter met 2-1 te sterk voor de gasten uit De Goorn.

De Ursemmers hadden in eigen huis over geluk niet te klagen, want het was met name RKEDO dat de meeste kansen kreeg voor het ruim opgekomen publiek. De uitbraken van SC Dynamo bleken echter zeer gevaarlijk zo bleek ook in de 36e minuut toen Bram Simoës na een knappe aanval vanuit de rebound wist te scoren.

Na de pauze ging RKEDO opnieuw ten aanval, maar het was keeper Tim Reijne die zich ontpopte tot uitblinker bij Dynamo door enkele malen in de weg te liggen. Tevens had de ploeg van trainer Yotti Papamelodias pech toen Thijs Rus zowel de paal als de lat raakte. De beslissing viel zes minuten voor tijd toen routinier Mike van der Velden op aangeven van invaller Kris van Saase de 2-0 liet aantekenen. Direct daarna wist RKEDO wel het doel te vinden door een door de wind gedragen corner van Qinten van der Himst, maar in de resterende tijd lukte het RKEDO niet om nog een resultaat te behalen.