GROOTEBROEK - Bij de start van de competitie in de 1e klasse van het zondagvoetbal is promovendus de Zouaven sterk gestart. Tegenstander papendorp werd met 3-0 verslagen.

De einduitslag was al bij rust bereikt want de drie doelpunten vielen allen tussen de 35e en 45e minuut waarbij de thuisploeg werd geholpen door de doelman van Papendorp (voorheen Magreb '90) die tweemaal opzichtig blunderde. De openingstreffer werd gemaakt door Jurre Duijn na een voorzet van de snelle Fabrizo Kruisland. Vervolgens ging keeper Ouaj in korte tijd tweemaal in de fout waarvan eerst aanvoerder Roy Janssens profiteerde en vervolgens Dennis van Tricht.

Na de rust werd de wedstrijd gecontroleerd uitgespeeld door de thuisploeg alhoewel de score ook hoger had kunnen uitvallen als Kruisland niet de lat had geraakt.