HOORN - Always Forward heeft ternauwernood een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Meervogels '31, al had men zeker op basis van de eerste helft recht op meer. Het eindigde in Hoorn in 2-2.

Vanaf de aftrap was de ploeg van trainer Egidio Oude Groen de bovenliggende partij. Met dank aan een eigen doelpunt van de Akersloters kwam de thuisploeg op voorsprong en men verzuimde om het krachtsverschil daarna in cijfers uit te drukken waar men wel de nodige kansen voor kreeg. Tegen de verhouding in wist Meervogels echter kort voor rust gelijk te maken via Tom Adrichem.

Na de pauze had Always Forward meer moeite met het spel van Meervogels en het duel leek verloren te gaan toen Erwin Krom de 1-2 tegen de touwen kopte. De gasten kregen in de uiterste slotfase zelfs een grote kans op een derde treffer, maar uit de tegenaanval was het Danilo van der Woude, verleden week al matchwinnaar in de derby tegen Westfriezen, die het punt wist te redden voor Always Forward.

Komend weekend is Always Forward vrij om op 3 november aan te treden in de uitwedstrijd bij SVA.

Foto's: Patricia Photography