NIBBIXWOUD - SEW lijkt zich vooralsnog te ontpoppen tot de meest wisselvallige ploeg van 4B. Een zeer ruime overwinning op RKEDO van een week geleden (0-5) werd zondag opgevolgd door een gigantisch pak slaag van SV De Rijp dat in Nibbixwoud liefst achtmaal het doel wist te vinden: 2-8.

Het werd zondag voor de ploeg van trainer Berkhout een complete off-day in een duel dat feitelijk al bij rust beslist was. Na 45 minuten hadden de gasten uit De Rijp al een 1-5 voorsprong te pakken. Sprake van enig herstel na de rust was er nauwelijks voor SEW want ook in de tweede helft kreeg men nog eens drie treffers om de oren. De eretreffers van SEW werden gemaakt door Jorre Schavemaker en Jamy Grippeling, maar dat bleken slechts doekjes voor het bleoden voor de thuisploeg.

SEW komt komende donderdag opnieuw in actie als men in de 1e ronde van de beker op bezoek gaat bij De Valken.