Heerhugowaard kent reeds vele afhaal- en bezorgrestaurants, maar Grillhelden geeft daar sinds 5 april een nieuwe dimensie aan. Grillhelden is de nieuwe maat op het gebied van afhalen en bezorgen. Alle gerechten worden bereid op een originele houtskool BBQ, gestookt op Argentijnse Black Ranch kolen.
Managers Tom van Veen en Joris Hondema gaan voor de ultieme kwaliteit en maximale service. 'Onze klanten moeten die maximale smaak proeven. Dat is waar wij voor gaan!'Joris begint met het vertellen over de historie van Grillhelden want hoewel pas in Heerhugowaard gevestigd bestaat de zaak al langer. 'Het is pakweg tien jaar geleden dat Rob Albregt is begonnen met Grillhelden. Hij was van huis uitslager en begon toen met een klein keukentje in een Assendelfts café met het maken van beefburgers en spare-ribs op de grill. Omdat Rob in het dorp een bekend gezicht is en de gunfactor hoog bleek begon dat eigenlijk direct te lopen. Na een paar jaar is hij met de zaak naar Krommenie verhuisd, waar ik ook ben begonnen en daarna is het eigenlijk maar verder doorgegroeid'.